2010-07-09 14:56:03• hírek • Szatmár.ro

Szatmáron is válogatják a modell lányokat

Románia első fehérneműfesztiválját tartják a közeljövőben Kolozsváron. A színvonalas divatbemutatókkal színezett fesztiválra már keresik a modelleket, a szervezők az ország több városában is rendeznek válogatást.

A szatmárnémeti Trust Models modellügynökség és iskola közbenjárásával a karaván a szatmári megyeszékhelyen is válogatót tart július 14-én, szerdán 14 órai kezdettel a Dana 2 hotelben. A jelentkező lányoknak kétrészes fürdőruhában kell majd megmutassák magukat, természetesen magassarkú cipőben. A szervező a következő minimális követelményeket várja el: legkevesebb 168 cm-es magasság, arányos testalkat, kisugárzás.

A Trust Models ugyan segít a szervezésben, de a válogatáson a Lengerie International Festival fő szervezője, a Nana Fashion dönti el, hogy kit hív meg a Kolozsváron megrendezésre kerülő végső válogatásra, ami szeptember 7-en a Grand Hotelben fog lezajlani.

Az előselejtezőre várnak minden lányt, függetlenül attól, hogy  az illető végzett modelliskolát vagy sem, illetve valamelyik ügynökség tagja-e vagy sem. Fő az önbizalom!

Miért érdemes részt venni az előválogatáson? Ha a lány/modell megfelel a szervezők elvárásainak, esélye van arra, hogy részt vegyen úgy a Lingerie International Fashion-on mint a Cluj Fashion Week-en, és nem utolso sorban felfedezhetik mint modellt.

Aki több információt akar megtudni az előválogatásról, az írhat a kariklea@trustmodels.ro címre, illetve információkat kaphat a 0740 94 71 61-es telefonszámon is.


A LIF plakátja
A LIF plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: